A faszobrászkodás lett az új hobbim

A barátnőm szüleinek tele van az udvara jópofa faszobrokkal. Már az első alkalommal nagyon megtetszettek, de akkor még túlságosan izgultam, hogy kifaggassam őket, honnan szerzik ezeket a mutatós díszeket. Mikor már jobban megismerkedtünk, rákérdeztem, hol tudok én is ilyet venni. Legnagyobb meglepetésemre azt mondták, sehol, ezeket ők maguk csinálják. Megkértem, hogy tanítsanak kicsit, hogy én is tudjak fából készült szobrokat alkotni. Szerencsére nagyon lelkesek voltak, és megmutatták az alapfogásokat. Olyan tudást adtak, amivel már képes voltam elkezdeni próbálkozni. Persze ehhez eszközök is kellettek. Az én családom nem éppen egy barkács család, nem volt otthon semmi olyan, amivel alkotni tudtam volna, de a barátnőm apukája mondta, hogy a https://www.bestmarkt.hu webshopban mindent megtalálok amire szükségem van.

Ezzel nem túlzott, a BestMarkt kínálatában a fúrógépektől kezdve a vésőkön át a fűrészekig minden van. Ráadásul sok akcióval is várják a vevőket. A 13 darabos SDS-Plus fúró- és véső készlet például most 17% kedvezménnyel kapható, így az eredeti 28.260 Ft-os ár helyett csupán 23.320 Ft-ért hazavihető. Ehhez még hozzájön a szállítás díja, ha nem a személyes átvétel mellett döntünk. Kérhetjük a rendelt árut csomagpontra, és házhozszállítással is. Mindkét esetben 3-5 munkanap mire kihozzák a terméket. Ha bármi problémánk van, 14 napig élhetünk az elállási jogunkkal.

https://www.bestmarkt.hu

A rendelés nagyon egyszerű. Először ki kell keresni a számunkra megfelelő árucikket. Ezután elmenthetjük a kedvencekhez, összehasonlíthatjuk a többi termékkel vagy a kosárba tehetjük. A kosár menüre kattintva megadhatjuk a kuponkódunk, ha van, beállíthatjuk hány darab terméket szeretnénk venni, kiválaszthatjuk a szállítási módot vagy törölhetjük a terméket. A „Tovább a megrendeléshez” gombra kattintva vásárolhatunk regisztrált tagként, vagy regisztráció mentes gyorsvásárlóként is. Előbbi azért előnyös, mert sok kényelmi funkcióhoz juthatunk hozzá, például nyomkövetéshez, és egyedi kedvezményeket kaphatunk. Ez után adategyeztetés, fizetés és egy kis türelem kell, amíg megérkezik a várva várt termék.

A https://www.bestmarkt.hu webshopban vásárolva nem kell aggódnunk a biztonság miatt se, mert az oldal SSL titkosítással működik, a szervereket vírusirtók védik, és a BestMarkt „Megbízható Bolt” kitüntetésekkel is rendelkezik.