A futóművet nem faragják

A párom nagyapja nagy fafaragó mester volt. Valamennyire meg is tanult tőle ezt-azt, így néha-néha belevág egy új szoborba. Igyekszik egyre jobban belejönni, szeretné továbbvinni ezt az örökséget. Emiatt egyébként sokat szoktunk kirándulni, amit én egyáltalán nem bánok. Mindenféle kiállításra szeretünk elnézni, vagy pont éppen visszamenni Erdélybe a nagy mestereket meglátogatni.

Engem is lenyűgöznek a különböző formák, technikák. Egy anyagdarabból annyi mindent ki lehet hozni! Bár nem éppen az én művészetemnek tartom, legutóbb belementem, hogy én is elkészítsek valamit. Éppen amikor az órára tartottunk, valami fura volt az autóban. A kormánya elkezdett jobbra húzni. Tudtuk, hogy sürgősen szervizre van szükségünk.

Ilyen esetekben mindig a Méta Autószervizhez fordulunk. Futómű beállítás Budapest környékén szintén ott a legjobb, ebben biztos vagyok. Akárhányszor náluk került szervizelésre a kocsink, minden alkalommal a legnagyobb profizmussal és precizitással zajlott le a procedúra. Mivel a futómű problémára gyanakodtunk, ezt azonnal megosztottuk velük. A szervizt azonban minden esetben egy rendkívül alapos átvizsgálással kezdik, így egy teljes képet tudnak visszaadni az autónk állapotáról. Erről mindig haladéktalanul tájékoztatnak bennünket, ráadásul online formában, kényelmesen.

Az árajánlatban ezek után kiküldik a felmerülő költségeket. Minden részletről kaptunk információt: az alkatrész cseréről és a futómű beállításáról. Biztosítottak minket, hogy bármely egyéb, újabban felbukkanó problémáról értesítenek bennünket, ha arra kerülne a sor.

Futómű beállításnál fontos megjegyezni, hogy hibás alkatrészek esetén igazából felesleges hozzákezdeni, ha hasonló hiba áll fenn, akkor azt kell először mindenféleképpen orvosolni. Elsődlegesen, ha esetleg nincsen probléma a kocsival, és csak a futómű beállítását szeretnétek elvégeztetni, akkor is átvizsgálják a kocsi felfüggesztését, és csak azután állnak hozzá a beállításnak. Fontos ilyenkor, hogy semmi se legyen az autóban, mert a plusz súly elronthatja az eredményességet. A másik elengedhetetlen szempont pedig az, hogy a kerekek az összes tengelynél egyforma méretűek legyenek. Ezek hozzájárulnak a sikerességhez.

Ezeket elvégezve a megfelelő műszaki berendezéssel végzik el a szakszerű, geometriai beállítást. Ha szeretnétek, nyugodtan tudtok tájékozódni a metaautoszerviz.hu oldaláról a felmerülő kérdésekről, mert minden szolgáltatás esetében hasznos tippeket olvashattok. A futóműnél figyeljetek a kormányra, az autó lengésére és a kerekekre is, hiszen azok is kophatnak nem megfelelően beállított futómű esetén. A nem jól funkcionáló futómű pedig kifejezetten balesetveszélyes lehet.

Ne habozzatok, mi már tényleg száz százalékosan meg vagyunk győződve arról, hogy a Méta Autószerviz nemcsak a gumi- és olajcserében megbízható: Futómű beállítás Budapest környékén náluk a legbiztonságosabb. Emellett már abban sem kételkedem, hogy a létező összes szolgáltatásban ők a piacvezetők: korrekt áraikkal és maximális ügyfélközpontúságukkal.