Fából faragott abroncs? Inkább maradjunk a GumiDiszkont.hu-nál!

Nagyon sok lenyűgöző faszobor található a világon, azonban én nem vagyok avatott mestere ennek a szobrászatnak. Otthon szoktam ezzel-azzal szórakozni, legutóbb néhány abroncsra emlékeztető félkört vágtam ki a kiálló gyökerekből. Ezt később felállítottam a gyerekeknek, hogy játszhassanak az akadálypályán. Nagyon élvezték, azonban rájöttem, hogy elég balesetveszélyes a kemény fát ilyen célra használni. Ezért a használt abroncsaimat vágtam ketté és azokból csináltam mini játszóteret. Ezzel egy időben vettem magamnak új darabokat, elvégre nem maradhatnak csupaszon a kocsim kerekei: megfáznak. Ellátogattam hát a GumiDiszkont.hu oldalra és betáraztam télire – a legjobb téligumikat sikerült beszereznem, méghozzá szuper áron.

Be kell vallanom, hogy mindig is ódzkodtam az interneten való vásárlástól. Ez különösképpen igaz azokra az alkalmakra, amikor nagyobb kiadásról van szó – négy gumi megvásárlása pedig nem pár ezer forint. Nagyon körültekintően választom ki éppen ezért az online boltot, viszont a GumiDiszkont.hu-ban teljes mértékben megbízok. Többek között azért, mert 100%-ig magyar tulajdonban van a cég. Másfelől mellettük szól a több, mint 19 év szakértelme, mellyel autógumikat javítanak és értékesítenek. Ez azért egy elég nyomós érv mellettük, igaz?

Teljes lelki nyugalomban nézelődtem az oldalukon tudva, hogy a legjobb választást hoztam ezzel. Az otthon melegében tudom kiválasztani az abroncsaimat és a minőség az garantált. A jó árak pedig annál inkább, főleg a fel-fel bukkanó szezonális őrült akciók. Nyáron például fél áron tudtam beszerezni a nyári gumijaimat, olyan brutális akciót szakítottak a nyakunkba. Nem tudtam nem élni vele és összességében több százezret spóroltam a gumijaimon. Ez azért nem mindegy szerintem, már bánom, hogy nem vettem meg akkor a téli gumikat is. Most pedig milyen jó lenne!

És milyen a kiszállítás? – A GumiDiszkont.hu nem hagy cserben!

A kiszállítás felől azonban nem kell idegeskedni, hiszen fénysebességgel lesz nálunk a termék. Már másnap kiszállítja számunkra a rendelésünket a GumiDiszkont.hu. A termékeket könnyedén ki tudjuk választani a kiválóan felépített szűrő segítségével, ami az oldalon található. Minden egyes paramétert be tudunk állítani a márkától kezdve a sebesség indexig. Egy szavunk sem lehet a panaszra és bármilyen felmerülő probléma esetén az ügyfélszolgálat rendelkezésünkre áll. El lehet őket érni telefonon és e-mailben is, mind a két megkeresésre igyekeznek a legrövidebb időn belül válaszolni. Igazi vevőközpontúság és szakértelem jellemzi őket.

Elég könnyen sikerült kiválasztanom a nekem kellő gumikat. Ez elsőre meglepőnek tűnhet mivel több, mint 30 ezer termék található náluk készleten, így a választék szinte végeláthatatlan. A szűrő azonban mindent megoldott számomra és könnyedén tudtam dönteni. Mindenkinek ajánlom ezt a nagyon szuper oldalt, garantálom, hogy senki sem fog csalódni, aki tőlük szerzi be az autógumikat. Nekem se kellett még sose garanciával élnem, a rendelés másnapján pedig már fel is tehettem az új gumikat.