Faragás közben autó kiegészítő vásárlása

Hobbim a fafaragás, és nagyon szeretem a folyamatot, ahogy munka közben a kezem alatt lassan körvonalazódik egy új alak. Amikor megfogom az alapanyagot, nem mindig tudom, hogy mi lesz belőle, van, hogy faragás közben alakul ki a figura és a végeredményen pedig én magam is meglepődöm. Barátaim kissé művészléleknek tartanak, mert faragás közben ki tudom kapcsolni az időt, megváltozik a tudatállapotom, és teljesen belemerülök a tevékenységbe, úgy hogy kiszakadok a valóságból.

Van, hogy napokat vagy egy teljes hétvégét szentelek a faragás művészetének, úgy gondolom, hogy számomra az önkifejezés egyik formája.

A másik szenvedélyem az autómmal való foglalkozás: nagyon szeretem, ha alaposan felszerelt, és szeretem a legújabb kiegészítőkkel felöltöztetni. Korábban már előfordult, hogy a kábeleket megrágta a nyest vagy valami másféle vad, és ezért az utóbbi időben fokozottan odafigyelek, hogy ez többet ne forduljon elő.

Volt kollégám és barátom küldött egy autófelszerelésekkel foglalkozó oldalt, ahol korszerű vadriasztók kerültek forgalmazásba. Belevetettem magam ezek tanulmányozásába. Már régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy vadriasztót szereltetek az autómra, de mindig halogattam a vásárlást. Így, hogy most már csak rá kell kattintanom az autofelszerelesek.hu oldalra, és kényelmesen az otthonomból választhatok és vásárolhatok, már nem szeretném tovább halogatni ezt a döntést.

Kétféle vadriasztót találtam az oldalon, és áttanulmányoztam, hogy melyik mit tud, esetleg az én szükségleteimet, melyik elégíti ki jobban. A Siren 7 és Siren 7 max elnevezésű vadriasztók előnyeit, különbségeit olvasgattam az elkövetkező néhány órában.

Bármelyiket választanám, megnyugtatott, hogy a háztartásunkban lakó két cicát nem zavarná utazás közben. A Siren 7 max összességében könnyebben kezelhetőnek tűnt számomra. Ezalatt az értem, hogy ragasztás nélkül is fel lehet tenni egy másik autóra, vagy mágnessel lehet hozzáilleszteni a gépkocsira. Nem kell folyton az autón lennie, hanem indulás előtt fel lehet tenni, és le lehet venni az utazás végeztével. A bevonat is korszerűbbnek tűnik, illetve halkabb is mint a sima Siren7 ezért a két vadriasztó típus összehasonlítása után számomra a Siren 7 max volt a nyerő.

Tovább tájékozódtam az oldalon és láttam, hogy népszerűség szerint vannak csoportosítva a vadriasztó készletek. Ez tetszett nekem, mivel úgy gondoltam, hogy a legjobb vásárlás számomra, ha a legnépszerűbb termék felé hajlok, mert nem igazán érzem magam szakértőnek a témában. Így hát megírtam a barátomnak is, hogy nagyon sokat segített az autofelszerelesek.hu oldal megismertetésével, mert ötletem sem volt, hogy honnan vásároljak vadriasztót, és pláne, hogy azon belül melyiket. Végül kiválasztottam a legelsőt, ami legnépszerűbb volt a vásárlók körében, egy darab Siren 7 maxot. Majd ha már tapasztalatokkal is rendelkezem a jövőben, elképzelhető, hogy többdarabos vadriasztó csomagot is választok.

A vásárlási elégedettséget olvasva nagyon jók a visszajelzések és az ajánlások, ez számomra megnyugtató volt a termék minőségét illetően. Láttam, hogy a Megbízható Bolt minősítést is elnyerték, így nem nyúlhatok mellé akkor sem a vásárlás során, ha nem vagyok vadriasztó szakértő. A raktárkészlet is megnyugtató volt számomra, minden készleten volt, ami engem érdekelt.

Miután ezt régóta húzódó vadriasztó vásárlást sikerült meglépnem végre visszahúzódhattam a műhelyembe, ahol dolgozhatok tovább a legújabb ötletemen. A fafaragás továbbra is első számú szerelem marad, miközben elégedettséggel tölt el, hogy az autómmal is tudtam újból egy kicsit törődni.