Kerékpárom karbantartása egy menő oldal segítségével

Amatőr faszobrász vagyok, és ihletet meríteni a közeli erdőbe járok. Általában kerékpárral vágok neki az izgalmas felfedező utaknak, melyek során igyekszem magamba szívni a különleges alakzatokba rendeződött faágak és a csavaros fatörzsek látványát. Egy ilyen túrának készültem nekivágni ezen a hétvégén is, ám hidraulikus kerékpáromból sajnos kifogyott a fékolaj, amit elmulasztottam időben észrevenni.

Szerencsére már van megbízható szolgáltatóról információ a tarsolyomban, mely a hűtőszekrényemre felragasztott cetlin szerepel. Hidraulika olajok – Olajok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból, ez van ráírva. Még egy nagyon kedves bringás ismerősöm hívta fel erre a szolgáltatóra a figyelmem, amikor megvásároltam életem legelső kerékpárját.

Amennyiben ellátogatsz a megadott weboldalra, könnyen észreveheted, hogy milyen sokrétű a kínálatuk kenőanyagok tekintetében. Én minden esetben egy nagyteljesítményű fékfolyadékot igyekszem a kosaramba tenni, mely kifejezetten hidraulikus fékekhez készült. Segít meggátolni a gőzbuborékok kialakulását, még kimondottan nagy terhelés esetében is. Gondot fordít az optimális fékhatásra, és a kifinomult fékviselkedésre. Az ára is igen kedvező, és természetesen teljes mértékben meg vagyok elégedve, ugyanis abszolút hozza a leírt paramétereket a valóságban is.
Azt, hogy mikre kell odafigyelnem az olajválasztás esetén, az Olajwebshop.hu oldalról tudtam meg.

Felmentem hát szokásomhoz hűen az Olajwebshop.hu oldalra, hogy kenőanyagot vásároljak megbízható forrásból. Beletettem a már jól ismert terméket a bevásárlókosaramba, majd áttekintettem a kínálatot, hogy nehogy lemaradjak esetlegesen egy szuper bringás termékről. Meg is leltem a kerékpár ápolásért felelős anyagok palettáját. Megakadt a szemem egy úgynevezett  univerzális tisztító fényesítő viasz kerékpárspray névvel ellátott terméken. Ez kerékpár vázak tisztításához és felfényesítéséhez használható, hogy végül egy egy impozáns, menő bringával tekerhess végig az utcákon. Felfrissíti a színeket, és csillogást ad a felületeknek. Mivel a magas fokú esztétikum lelkes híve vagyok, gondoltam ez még jól jöhet, amikor éppen nem egy sáros út felé veszem az irányt az erdőben, hanem a közeli parkba tekerünk ki a csajokkal. Ez egy igazán szuper termék, mely segít karbantartani a kerékpáromat. Hihetetlen, hogy ezen a weboldalon mindent megtalálok, amire csak szükségem van!

Az oldalon olvastam azt is, hogy mivel a kerékpárlánc védelme szintén kiemelt figyelmet kíván, néhány doboz száraz láncolaj beszerzése is szükséges lehet, mivel itthon kifogyóban volt a készlet. Ragaszkodom ehhez a termékhez, mivel kimondottan száraz, poros körülményekhez lett kifejlesztve. Használatával meg tudjuk akadályozni a por és a különböző szennyezőanyagok megtapadását a láncunkon és egyéb alkatrészeinken, mint például a bowdeneken. Ezáltal pedig lassíthatjuk a bosszantó kopásokat, melyek hamar elöregítik kedvenc járgányunk fontos szerkezeteit. A termék sikerét a Molybdéndiszulfid (MoS2) gyártási szabadalmának köszönheti, ami nagymértékben javítja a kenési képességeket az olajok és egyéb kenőanyagok tekintetében. Ezt a szabadalmaztatott MoS2 vegyületet mára már több gyártó is sikeresen adagolja a felső kategóriás termékeihez azok legyártása során.

Hidraulika olajok - Olajok | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból

Külön említést érdemel, hogy a termékek kapcsán elérhetőek további adatok, csupán egy ikonra szükséges rákattintanunk a termék adatlapján. Ezáltal információt nyerünk az adott termék további jellemzőiről, és magáról a gyártóról is kapunk egy még inkább hiteles és közvetlen képet. Eddig egyetlen termékükkel sem okoztak még számomra csalódást.

Meg is érkezett a kis csomag, utánvéttel rendeztem a számlát, és izgatottan vártam, hogy nekivághassak a szokásos kis utamnak, miután megkapta a szerkezet az áhított fékanyagot. Az egyszer biztos, hogy a kis cetli a hűtőmön velem együtt vándorol majd, bárhova is költözzek az évek során. Hidraulika olajok – Olajok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból, és mellette vevőközpontú hozzáállás, szintén egy általam kedvelt kombináció.