Megihletett egy különleges fából készült szobor

Kiskorom óta rajzolok, mindig más téma kerül alkotásom fókuszába. Néhány héttel ezelőtt sétálgattam a környékünkön, majd egy eddig soha nem látott parkba betérve megpillantottam egy impozáns, fából faragott szobrot, ami egymással barátkozó állatokat jelenített meg. Igazán nagy hatással volt rám, így hazatérve nekiláttam rajzolni, és az állatbarátság témakörében számtalan különleges munka született néhány nap leforgása alatt. Szerettem volna ezeket a mintákat ajándékba adni a legjobb barátaim számára. Mivel a papírra történő sokszorosítás olyan snassznak tűnt, kitaláltam, hogy keresek egy nyomdát, ahol pólókra nyomtatnak egyedi megrendelés alapján. Emellett arra is gondoltam, jó lenne a saját mintámat viszont látni egy bögrén is, amiből reggelente el tudnám fogyasztani a kedvenc tejeskávémat. Így tévedtem el a lolmarkt.hu oldalára némi keresgélés után.

Művészi ötlet, művészi kivitelezés

A weblapon található elérhetőségeiken keresztül felvettem felük a kapcsolatot. Azt javasolták a számomra, hogy – mivel csupán néhány darab póló és egy bögre kerülne nyomtatásra – térjek be valamelyik hozzám közel található üzletükbe. Magammal vittem egy pendrive-on a beszkennelt rajzokat, és nekiindultam, hogy személyesen keressem fel őket. Nagyon készséges, szimpatikus hozzáállás jellemezte a LOLmarkt munkatársait. A véleményüket kértem azzal kapcsolatban, hogyan volna a legesztétikusabb az ábra elhelyezése a textilen. Nagyon jó javaslatokat ajánlottak, így hamar sikerült megálmodni a remek kivitelezési terveket. Mivel kevés darabszámról volt szó, lehetőségem nyílt a helyszínen megvárni a nyomtatást. Ez váratlanul ért, és nagyon megörültem neki, hiszen nem kellett napokig várnom, illetve újra megtennem az idáig vezető utat. Időt és üzemanyagot is spóroltam. Ha előbb tudomást szerzek a lolmarkt.hu szolgáltatásairól, már számtalan rajzom rég különböző ajándéktárgyakon végezte volna. A pólók csodásak lettek, a bögre is nagyon-nagyon elnyerte a tetszésemet.

Nem számít, hogy szűk, vagy bő, a termékcsere biztosított

Egy kissé aggasztott, hogy nem voltam biztos abban, vajon a pólók passzolnak-e majd barátnőim alakjára, az ilyesmit mindig rosszul sikerül felbecsülnöm. Szerencsére a LOLmarkt biztosít csere lehetőséget ebben az esetben. Amíg várakoztam a nyomtatásra, felugrottam a lolmarkt.hu-ra, és végigpásztáztam a remekül felépített, és esztétikus weblapon. A méretválasztás tekintetében egyébként igazán részletes segítséget nyújtanak a megrendelők számára. Még egy videót is készítettek arról, hogyan kell pontosan levenni a méreteket, illetve táblázatok is biztosítják a minél egyszerűbb méretvételt. Nekem sajnos erre ugye nem volt lehetőségem, mert utólag voltam csak okos. Legközelebb titokban lemérem majd az érintett valamelyik ruhadarabját, hogy biztosra mehessek. Mindenesetre ez megnyugtatott, hogy amennyiben cserélni kell az adott pólót, úgy szívesen állnak a megrendelő rendelkezésére. Erről is minden szükséges információ megtalálható a lolmarkt.hu oldalán.

A lányok borzasztóan örültek az ajándékoknak, és szerencsére mindegyiküknek sikerült pontosan eltalálnom a méretét. Az biztos, hogy innentől kezdve a rajzaim nem hevernek majd a fiókban. Pólóra és különböző ajándéktárgyakra nyomtatva kelnek majd életre a LOLmarktnak köszönhetően.