Mit tegyen egy művész, ha céget alapít?

Mert sosem lehet tudni, mikor indul be nagyüzemként valami, akár a faszobrászat. Valaki, aki egyáltalán nem ért a cégalapításhoz (mert az életét a művészete tárgyának megformálására tette fel), annak számára vannak szolgáltatók, akik segítenek céget alapítani, és mondjuk cégszékhelyet biztosítani. Utóbbi különösen fontos, erről szeretnék beszélni.

És a szekhelyszolgaltatas24.hu-ról. Elsősorban azért, mert jó lenne már felismerni, hogy a világ tényleg azoké lett, akik mernek valamiféle kockázatot vállalni, és belevágni valamibe. Márpedig saját céghez székhely is kell. És az imént említett kockázatok részbeni átvállalásában is segít a szekhelyszolgaltatas24.hu!

Mert nem tehetjük meg, hogy egyetlen csarnokban, pláne annak egy félreeső helyén végezzük a dolgunkat, az ilyen típusú munkánkat – ha már nagyobb volumenben űzzük. Kell hely a központi adminisztrációnak, és így kell bejegyzett székhelycím is. Nem mindig tanácsos, hogy ez a saját lakhelyük címe legyen, bár intézhetjük így… Viszont az egész, eddig említett dolog “skippelésére” van pont ott nekünk a szekhelyszolgaltatas24.hu tehát. Így, velük hatósági intézkedéseket (amik bizonyos esetekben bekövetkezhetnek) nem kell az otthonunkban eltűrnünk. Végrehajtáskor sem károsodhatunk ilyen szempontból, de persze ne fessük rögtön falra az ördögöt! Most nagyon előreszaladtam, annak taglalására, mi van, ha éppen valami baj történik. De ha nem történik, természetesen akkor is csomagszerűen taglalható, micsoda előnyükkel kecsegtet ez a már sokat emlegetett szolgáltató…

Náluk a székhelyszolgáltatás díja is kiugróan jó, és többféle lehetőség áll rendelkezésre: Budapesten és egy iparűzési adó megspórolására alkalmas vidéki helyszínen is igénybe vehetjük, amit kínálnak, regisztráltan lehet tehát székhelyünk, nem kell nekünk bérelni sem irodát, és saját ingatlant sem bevonnunk ily módon a cégbe, intézik a postaküldeményeink kezelését, hisz azok oda fognak érkezni a megadott címre, és még sorolhatnám, mi mindenért őket ajánlanám a székhelyszolgáltatás díja szempontján túl. De tényleg, ők olcsók is, és nem tudom, mennyi náluk tapasztaltabb cég létezhet a területen… Tippre nem sok. Olvassátok el, amiket kínálnak, részletesen, amivel hozzájárulnak még a profibb és nagyobb társaságok tevékenységéhez is érdemben (nemhogy még mennyit segíthetnek a kicsiknek…), és ismétlem: a székhelyszolgáltatás díja csak egy dolog, de náluk spórolhattok az IPA-n, ami sokat visszahoz így az “árból”. Székhelyszolgáltatás24.hu!