Szeretek télen is dolgozni a műhelyem melegében

Az egyik legnagyobb szenvedélyem a faszobrászat. Még tinédzser koromban kezdtem el ezzel foglalkozni, az első mozdulatokat a nagypapám tanította. Az érdeklődés később sem lankadt, sőt! A későbbiekben igyekeztem minden fortélyát kitanulni ennek a mesterségnek. Amint megtehettem kialakítottam egy kis műhelyt is, hogy bármikor dolgozhassak, amikor csak elkap az ihlet. Még a fűtést is el akartam intézni, hogy a hideg se legyen akadály. Azonban nem egyszerű megfelelő gáz szerelőt találni.

A vizgazfutesszerelo24.hu-val akkor találkoztam, amikor a barátnőméknél nyaraltam. Szerencsétlen eset volt, ugyanis csőtörés történt, és ha egy kicsivel is később kapunk segítséget akkor sokkal nagyobb baj történik. Amikor kint volt náluk a szerelő, akkor mesélt arról, hogy nem csak vízszereléssel foglalkoznak, hanem például gáz szerelő is van náluk. Mivel a csőtörés esetén nagyszerű munkát végeztek, ezért úgy gondoltam, hogy még egy kicsit tájékozódom róluk. Meg is néztem magamnak a weboldalukat, hogy a víz- és gáz szerelő munkakörön kívül még mivel is foglalkoznak.

Csak egy jó gáz szerelő kell és minden rendben

A vizgazfutesszerelo24.hu weboldala azonnal elnyerte a tetszésemet. Tetszett a szín választás, dizájn és a bejegyzések is. Nem egy cikket elolvastam, annyira megkapó stílusban íródtak. Azzal kezdtem, ami számomra a mérvadó volt, vagyis a gáz szerelő témakörrel. Nagyon sok érdekességet és hasznos információt leírtak.

Miután meggyőződtem róla, hogy tényleg olyan szimpatikusak, mint ahogy emlékeztem rájuk, kitöltöttem a weboldalon található űrlapot. Valamivel később egyeztettem az vizgazfutesszerelo24.hu munkatársával egy időpontot, hogy mikor jöjjön a gáz szerelő. Izgatottan vártam, hogy kijöjjön és megcsinálja a fűtést a kis műhelyemben, hogy tényleg bármikor szobrászkodhassak.