Szobrásztanfolyam miatt rendeltem online patikából

Kiskorom óta rendelkeztem érdeklődéssel a különféle művészeti ágak iránt, úgy, mint a tánc, zene, festészet és grafika, viszont a talán kevésbé népszerű ág, a szobrászat sem volt kivétel. Sőt mi több, igen közel állt a szívemhez: mindig is elképesztett, hogy mennyi változatos anyagot tudnak felhasználni mennyi különböző céllal, és milyen sok megjelenési formája lehet ennek az ágnak is. Amennyire csak lehetett, mindig igyekeztem naprakész maradni a témában, hiszen a tudás még nem ártott meg senkinek, ha pedig érdekel, miért is ne?

Végül hogy-hogy, hogy nem, jó pár évvel később egy szobrászati workshopsorozaton kötöttem ki, ahol ugyan több vonalba is belekóstolhattunk, de a faszobrászat volt a főszerepben. Tanultunk a különböző irányzatokról, a fák fajtáinak mibenlétéről és nagyon sok gyakorlati elemről, elképesztően érdekes volt – természetesen a gyakorlatban is kipróbálhattuk tudásunkat és kísérletezhettünk.; ennek nagyon örültem, elvégre valami olyasmiért is mentem oda. Csakhogy egy dologgal nem kalkuláltam: hogy munka közben ismét előjöhetnek régi kézproblémáim.

A workshop első felében már éreztem, hogy ez így nagyon nem lesz jó, így nem haboztam: ahogy számítógép és internet került elém, felkerestem a https://prevenciopatika.hu weboldalt, amely már rengetegszer segített ki szorult és szó szerint fájó helyzetekből. A Prevenció Patikánál nem találtam jobbat az évek alatt: gyorsan, megbízhatóan, és nagyon precízen szállítottak akkor is, ha éppen valamiért túlterheltek voltak. Könnyen kezelhető felülettek rendelkeztek, emellett olyan nagy árukészlettel, hogy az ember ritka esetben érzi csak szükségét személyesen gyógyszertárba menni. Persze, persze, joggal merülhet fel az aggály, hogy személyesen mégiscsak ott vannak a patikusok, akik az érdeklődő segítségére vannak – csakhogy ilyen lehetőség a https://prevenciopatika.hu-n is akad! Merthogy az oldal utasításait követve a megrendelő felveheti a kapcsolatot az online gyógyszertár szakértőivel is, akik szintén hitelen válaszokkal szolgálhatnak kérdéseire; és ha valaki úgy, mint én, előfizet prémium klubtagságra, ezt abszolút ingyen teheti meg, ahogy a postaköltség miatt sem kell rendelésen gondolkozni – prémium tagkánt az áruház minimum értékhatár nélküli ingyenek kiszállítást biztosít a szakértők tiszteletdíjának átvállalása mellett.

Persze ne legyünk telhetetlenek, lássuk be, hogy már ez is több, mint amit várna az ember egy online patikától, de mégis van itt még valami: a teljes árgaranciájuk. Merthogy gyakorlatilag biztosítják a vevő részére, garantálják neki, hogy a rendelés leadásától kezdve a számla kiállításáig (és így a befizetésig) a termékek ára nem fog változni, ez pedig valljuk be őszintén magunknak: egyre inkább kezd nagy szó és hatalmas pirospont lenni…

Szóval le is adtam a megrendelésemet néhány, általam már régóta használt termékre, amelyek kiválóan beváltak kézproblémámra és igazából csak tőlük szoktam beszerezni – annyira nem volt még vészes, hogy ne tudjam kivárni azt a kis kiszállítási időt. Ahogy gondoltam, természetesen pikk-pakk ki is ért a várt szállítmány és elkezdhettem a kezem kezelését, így rohamosan javulni kezdett és a szobrász workshop következő alkalmára ismét kirobbanó formában tudtam elmenni és ott részt venni. Aki egy megbízható, gyors és nagyon sokoldalú online patikát keres – merthogy egyébként még klubtagsághoz kötött szakmai bloggal is rendelkeznek -, annak melegen ajánlom, hogy nézze meg az oldalt és rendeljen bátran, mert csalódni aztán biztos nem fog! Én magam is örülök, hogy annak idején kipróbáltam az innen való rendelést, mert jelenleg nem is cserélném le őket semmire.