Vannak pillanatok, amiket érdemes megörökíteni – BalatonPro

Vannak olyan pillanatok az életben, amiket érdemes megörökíteni – valami olyan maradandó módon, hogy az tényleg örök emlék maradhasson. Készülhetnek ezekről az élményekről szobrok, képek, festmények, zenék, vagy tulajdonképpen bármi olyan tárgyi dolog, ami megőrzi a pillanat emlékét. Mert bizony vannak olyan pillanatok az életben, amiket szeretnénk örökre magunkkal vinni. Ilyen pillanat többek között a lánykérés, főleg ha az különeleges környezetben történik. BalatonPro!

Hölgyeim, mit szólnátok egy olyan lánykéréshez, amikor nem csak a kérő a csoda, de a környezet is? Például a Balaton kellős közepén, egy gyönyörű és romantikus naplementében, egy vitorláson. Ez bizony nem valami lányregényből kivett pillanat, hanem maga a valóság. Vagy legalábbis könnyen valósággá válhat, ugyanis a BalatonPro csapatának köszönhetően nem lehetetlen és főleg nem megfizethetetlen a balatoni lánykérés.

A balatonpro.hu oldalon érdemes megnézni, hogy pontosan milyen opciók vannak az eseményt illetően. Kétféle csomag közül lehet választani, ha valakinek megfelelnek a BalatonPro által megálmodott szolgáltatások.

Az egyik csomagban egy 2 órás vitorlás bérlés van benne, amit természetesen kapitánnyal lehet kiélvezni, hogy a pár csak egymással foglalkozhasson. Aztán ha eljön a nagy pillanat jöhet a pezsgős koccintás. Természetesen attól sem kell tartani, hogy a kapitány bármennyire is zavarná az eseményt – amikor kell, adott lesz a tökéletes privát szféra. A teljes forgatókönyvet leegyeztetik előre, hogy minden tökéletes lehessen és olyan, amilyennek a vőlegény azt megálmodta.

Ha ennél egy kicsit extrább szolgáltatásra vágyik a kérő, akkor is megvan minden ahhoz, hogy ez teljesüljön. A BalatonPro extra csomagjában ugyanis az is benne van, hogy az este egy gyertyafényes vacsorával záruljon a Balaton partján, majd a pár a vitorláson tölthesse ezt a csodálatos estét. Igazán különleges, nem de?

De persze, ha ezek nem elégségesek, akkor sincsen semmi vész. Ott van ugyanis az egyéni ajánlat lehetősége, amibe aztán minden beleférhet, amit csak akarunk. Nem tudok és nem is akarok tippeket adni, de abban biztos vagyok, hogy a BalatonPro csapata nagyon jó ötleteket tud adni, ha kell.

Hasonló a helyzet a házassági évfordulókkal, vagy különleges születésnapokkal. Mindegyik megünneplésére van lehetőség a vízen, csak egyeztetni kell róla. A BalatonPronál nem létezik lehetetlen, minden csak megállapodás kérdése. Szóval szerintem érdemes mindent megkérdezni tőlük írásban vagy szóban, aztán úgyis megvalósítják nekünk azt, amit megálmodtunk.

Ha tehát valami igazán különleges és megörökítésre alkalmas pillanatot kerestek, akkor a BalatonPro segítségével jó eséllyel tudtok ilyen csinálni a saját életetekben. Hamar itt lesz a jövő nyár, kezdjetek el rá időben felkészülni.

BalatonPro